Specialismen

Wat het vraagstuk ook is, BeCube verdiept zich in uw organisatie én in uw mensen. En wat gebeurt er in de markt? Wat doen concurrenten? BeCube kijkt bovendien altijd naar maatschappelijke ontwikkelingen. Denk aan de individualisering, het dalende publieke vertrouwen, de vermindering van hiërarchie, de toenemende digitalisering, de groeiende behoefte aan directe dialoog en de invloed van sociale netwerken. BeCube helpt u de beleving van uw doelgroep te doorgronden en te sturen.

De specialisatie van BeCube ligt op drie vlakken:

1. Brand management: waar wilt u met uw organisatie of merk naar toe? Wat is het DNA van uw organisatie? Wat is de kracht van uw merk, organisatie, product of dienst? Wat vinden uw doelgroepen van uw merk?  Een sterk merk dat zich onderscheidt van de rest en merkvoorkeur geniet bij uw klanten zorgt tenslotte voor een beter bedrijfsresultaat.

2. Talent branding: waar staat u voor als werkgever? En wat betekent uw merkimago voor de gewenste kwaliteiten van uw, huidige en toekomstige, personeel? Het is juist nu van groot belang om na te denken over uw arbeidsmarktcommunicatie. Zodat u straks, als de economie weer groeit, de beste mensen in dienst heeft; diegenen die bij uw organisatie passen.

3. Productintroducties en campagnes: u heeft bepaalde vragen of wensen op het gebied van marketingcommunicatie? BeCube kan u helpen. Zowel met intern als extern gerichte campagnes. Van inventarisatie en plan, tot concept en realisatie.

Adviezen zijn helder en daadkrachtig en kenmerken zich door inzichten die zowel bedrijfsmatig als communicatief sterk, onderscheidend, zijn. Het enthousiasme en de betrokkenheid beïnvloeden ook uw eigen mensen.

De insteek is inspiratie te geven en te ontvangen. En zo het beste uit ieder individu te halen.

BeCube geeft
inzicht in en richting
aan uw merk &
communicatie

 

Waar staat uw organisatie voor? Wie moet dat weten? Hoe komen ze daar achter? En waarom maakt hen dat iets uit? Een sterk merk zorgt voor een beter bedrijfsresultaat.

~ Esther Berger, BeCube